Utleveringstur til Egersund via E 39 og R44 onsdag 1.5

1.5.2024   Foreverglutenfri tar en utleveringstur til Egersund

og har med glutenfri hjemmebakst og Forever Living produkter.

Jeg starter fra Madla onsdag 1.5 etter kl 16.og kjører E 39 mot Egersund og R 44 tilbake til Madla. Du kan bestille i skjema. Jeg tar kontakt og avtaler hvor vi kan møtes langs veien. For at turen gjennomføres er jeg avhengig av nok bestillinger. Jeg sender vippskrav og avtaler møtested når det er klart.  All bakst er frossen.

Siste frist for bestilling er  tirsdag 30.4.

Hvis du trenger noen varer fra Forever Living kan jeg ta med det til deg. Send meg en melding.

 I nettbutikken kan du både titte og bestille varer . Hvis du heller ønsker å bestille via vår dropshipping, kommer varene der du henter Post Nord. Det kan være aktuelt hvis jeg ikke har det du ønsker på lager.

Les nedenfor om hva jeg tar med meg av Glutenfri Hjemmebakst

Ps synes du jeg er litt sen med å svare deg. Ring meg eller send melding på tlf 91387676.

Produkt Pris Allergen/

glutenfritt mel

Tynnlefse –    6 biter i en pakke 160 Melk, egg

Semper mix, Jytte arv

Mørlefse  –    6 biter i en pakke 160 Melk,egg

Allbruksmel, Semper Mix Jytte arv

Rundstykker-6 stk i en pakke 160 Melk, egg, sesamfrø,

Semper mix, Allbruksmel,

Jytte Arv,Havre

Pizzasnurrer –6 stk i en pakke 250 Melk, egg,

Semper mix

Allbruksmel, Jytte Arv

Solboller –       6 stk i en pakke 160 Melk, egg,

Semper mix,

Allbruksmel, Jytte Arv

Bestill glutenfribakst her: