Om meg

Jeg, Hilde Mangersnes, har vært cøliaker i over 50 år. Frivillig i cøliakiforeningen i flere perioder siden jeg var 18 år. Arrangert bakekurs for store og små her i Rogaland. Har vært prosjektleder for Den Glutenfrie Bakeskolen (2003 – 2005). Holdt bakekurs flere steder i Norges land….Startet å jobbe som lærer i 1991. Har i flere år hatt ansvar for mat og helse ved skolen min. Hvis du har nyoppdaga cøliaki er det stortsett jeg som er med på lærigsoogmestringssenteret som NCF Rogaland sin brukerrepresentant.

Mor til 2 voksne menn som nå klarer seg selv. 

Ble Forhandler av Forever Living produkter i 2016. I dag tilbyr jeg kunder varer fra egen butikk, samt at jeg hjelper andre til å starte sin egen Forever Living reise hvis de ønsker det.

I 2017 tok jeg steget og startet eget firma og er i gang med å se hvor den reisen tar meg.

Foreverglutenfri ble til en dag i desember 2017, etter en lang fødsel. Jeg har lenge tenkt og drømt om å gjøre noe med mine hobbyer. Her fant jeg endelig en mulighet til å kombinere dem begge i et eget konsept. Nå gleder jeg meg til å se om dere der ute setter pris på det jeg har å tilby. Siden høsten 2019 har jeg  hatt jevnlige utlevering sammen med andre lokale produsenter på Reko Ringen. Der finner du meg annen hver torsdag på parkeringsplassen til FOMO. Jeg har pause fra å tilby bakekurs.Skolen jeg jobber på er uten kjøkken frem til høsten 2022. Hvis etterspørselen er stor tar jeg kanskje noen kurs høsten 2022,