Om meg

Jeg, Hilde Mangersnes, har vært cøliaker i over 50 år. Frivillig i cøliakiforeningen i flere perioder siden jeg var 18 år. Arrangert bakekurs for store og små her i Rogaland. Har vært prosjektleder for Den Glutenfrie Bakeskolen (2003 – 2005). Holdt bakekurs flere steder i Norges land….

Startet å jobbe som lærer i 1991. Hadde i flere år ansvaret for mat og helse ved skolen min. Hvis du har nyoppdaga cøliaki er det stortsett jeg som er med på lærigsoogmestringssenteret som NCF Rogaland sin brukerrepresentant. Ellers kan det nevnes at jeg er gift med Wilhelm og vi har to barn som nå er flyttet ut. Når jeg ikke baker eller er på jobb koser vi  oss med hunden vår, bobilen og småbruket vårt i Vindafjord.

Ble Forhandler av Forever Living produkter i 2016. I dag tilbyr jeg kunder varer fra egen nettbutikk, og fra lageret hjemme. Jeg er og behjelpelig hvis du også har lyst til å bli forhandler. Vil du bli bedre kjent med våre produkter fra verdens største Aloe Vera produsent kan du velge fanen som heter Forever Living. Håper du tar kontakt hvis det er noe jeg kan hjelpe deg med.

I 2017 tok jeg steget og startet eget firma og er i gang med å se hvor den reisen tar meg.

Foreverglutenfri ble til en dag i desember 2017, etter en lang fødsel. Jeg hardde lenge tenkt og drømt om å gjøre noe med mine hobbyer. Her fant jeg endelig en mulighet til å kombinere dem begge i et eget konsept. Nå gleder jeg meg til å se om dere der ute setter pris på det jeg har å tilby.

Siden høsten 2019 har jeg  hatt jevnlige utlevering sammen med andre lokale produsenter på Reko Ringen. Der finner du meg annen hver torsdag på parkeringsplassen til FOMO.

I tillegg kan du hente varene mine hos meg på Madla. Av og til tar jeg noen kjøreturer til nord og sørfylket. Det blir markedsført på diverse facebooksider. Ta kontakt så forteller jeg deg gjerne når neste tur er planlagt.