Om meg

Jeg, Hilde Mangersnes, har vært cøliaker i snart 50 år. Frivillig i cøliakiforeningen i flere perioder siden jeg var 18 år. Arrangert bakekurs for store og små her i Rogaland. Har vært prosjektleder for Den Glutenfrie Bakeskolen (2003 – 2005). Holdt bakekurs flere steder i Norges land….Startet å jobbe som lærer i 1991. Har i flere år hatt ansvar for mat og helse ved skolen min..

Mor til 2 voksne gutter som nå nyter studentlivet.

Ble Forhandler av Forever Living produkter i 2016. I dag tilbyr jeg kunder varer fra egen butikk, samt at jeg hjelper andre til å starte sin egen Forever Living reise hvis de ønsker det.

I 2017 tok jeg steget og startet eget firma og er i gang med å se hvor den reisen tar meg.

Foreverglutenfri ble til en dag i desember 2017, etter en lang fødsel. Jeg har lenge tenkt og drømt om å gjøre noe med mine hobbyer. Her fant jeg endelig en mulighet til å kombinere dem begge i et eget konsept. Nå gleder jeg meg til å se om dere der ute setter pris på det jeg har å tilby. Velkommen til kurs og demo kvelder – eller om du bare trenger å komme innom for å kjøpe deg en lips eller en lefse pakke. Alle er hjertelig velkommen.