I dag har jeg sammen med Merete Helland arrangert glutenfritt kurs for over 20 Mat og Helse lærere i Rogaland. Det var Lokallaget i Mat og Helse Rogaland som inviterte. Det var kjekt å få snakke til en så viktig gruppe for oss som har cøliaki. De var imponert over alt den gode gjærbakst vi klarte å trylle frem på 90 min. Det smakte jo godt!!! Vi fikk flotte tilbakemeldinger. De likte oppskriftene vi hadde funnet frem. Mange fikk diskutert utfordringer de opplever med å ha glutenfrie elever i klassen . Vi fikk høre hvordan andre skoler løste utfordringene. Kvelden ble avslutta med årsmøte og jeg ble valgt inn i styret. Det gleder jeg meg til. Jeg håper at etter dagen i dag forstår de hvor viktig jobb de har som mat og helse lærere for oss som har cøliaki.
![](https://usercontent.one/wp/www.foreverglutenfri.no/wp-content/uploads/2018/02/P2010974-500x375.jpg)
Klar til innsats.
![](https://usercontent.one/wp/www.foreverglutenfri.no/wp-content/uploads/2018/02/P2010983-500x375.jpg)
Ivrige deltdagere
![](https://usercontent.one/wp/www.foreverglutenfri.no/wp-content/uploads/2018/02/P2010989-500x375.jpg)
Matpakke piroger- nam!!
![](https://usercontent.one/wp/www.foreverglutenfri.no/wp-content/uploads/2018/02/P2011000-500x375.jpg)
Svissrull er alltid godt.
![](https://usercontent.one/wp/www.foreverglutenfri.no/wp-content/uploads/2018/02/P2011003-500x375.jpg)
Valmuefletta er nydelig for øye og mage.
![](https://usercontent.one/wp/www.foreverglutenfri.no/wp-content/uploads/2018/02/P2011007-500x375.jpg)
Melkefrie pizzasnurrer