Kurs for Mat og Helse lærere i Rogaland

I dag har jeg sammen med Merete Helland arrangert glutenfritt kurs for over 20  Mat og Helse lærere i Rogaland. Det var Lokallaget i Mat og Helse Rogaland som inviterte. Det var kjekt å få snakke til en så viktig gruppe for oss som har cøliaki. De var imponert over alt den gode gjærbakst vi klarte å trylle frem på 90 min. Det smakte jo godt!!!  Vi fikk flotte tilbakemeldinger. De likte oppskriftene vi hadde funnet frem. Mange fikk diskutert utfordringer de opplever med å ha glutenfrie elever i klassen . Vi  fikk høre hvordan andre skoler løste utfordringene. Kvelden ble avslutta med årsmøte og jeg ble valgt inn i styret. Det gleder jeg meg til. Jeg håper at etter dagen i dag forstår de hvor viktig jobb de har som mat og helse lærere for oss som har cøliaki.

Klar til innsats.  

Ivrige deltdagere

Matpakke piroger- nam!!

Svissrull er alltid godt.

Valmuefletta er nydelig for øye og mage.

Melkefrie pizzasnurrer