Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Glutenfritt kurs for nye cøliakere

3. februar 2018 @ 11:00 - 16:00

1500kr

Nybegynnerkurs for deg som må leve glutenfritt.

Har du nettopp fått diagnosen og trenger litt starthjelp? Dette kurset er for deg som er klar for en bakedag hjemme hos meg. Vi baker, prater og spiser litt innimellom. Vi baker oss gjennom søt grunndeig, rundstykker og brød mm. Har du noe du har lyst å bake er det lov å komme med egne ønsker. Se på kartet nedenfor, der ser du adressen og hvor du finner meg.

Dette er det første kurset jeg prøver hjemme og derfor er det bare plass til 3 stk.

Jeg er flinkest på glutenfritt. Det er det jeg har gjort hele mitt liv. Men gi beskjed hvis du har behov for laktosefritt.

Pris for kurset er 1500 kr inkludert lunsj, kurshefte og alt det dere har bakt.

Kurset holdes i Sulkes Gate 11, 4041 Hafrsfjord

Jeg anbefaler at du har med deg bokser til å ha det vi har bakt i. Ta også med forkle og innesko.

Bindende påmelding snarest og siste frist 29.1. Dere får betalingsinfomasjon av meg når du har meldt deg på. Merk at du er ikke påmeldt før du har betalt. Fyll ut påmeldingsskjema nedenfor.

Da dette er et kurs med få deltakere er vi veldig sårbare hvis noen ikke kommer. Kurset kan bli avlyst og påmeldte deltakere får plass på neste kurs.

I tillegg vil du få mulighet til å kjøpe med deg hjem lefser( eller bestille hvis jeg er tom)  og Forever Living produkter. Det er Aloe vera produkter for helse og velvære. Alt er glutenfritt. Gå inn på hjemmesiden min og bestill gjerne før du kommer. Jeg har varer på lager og satser på at du får det med deg hjem når du kommer. Skulle jeg være tom, bestiller jeg til deg.

Detaljer

Dato:
3. februar 2018
Tid
11:00 - 16:00
Kostnad:
1500kr
Kategori for Arrangement:

Sted

Hilde Mangersnes
Sulkes gate 11
Stavanger, Hafrsfjord 4041 Norge
+ Google-kart
Hjemmeside:
https://www.foreverglutenfri.no

Arrangør

Foreverglutenfri