Glutenfrie Pizzasnurrer, lefser, solboller og rundstykker fra Foreverglutenfri

 

Har du lyst på  Glutenfri Rundstykker, Pizzasnurrer, Solboller,  Tynnlefser og Mørlefser

Hos meg kan du kjøpe glutenfri hjemmebakst. Varene selges frosne. Jeg har utlevering på Rekoringen, Grenseveien 21, Forus ( annen hver torsdag) og Madlamark( hjemme hos meg ) Jeg har av og til utlevering på Haugalandet. Noen ganger på  Rekoringen ved Amandasenteret eller langs E134 mot Skjold. Har hytte der.

Plutselig kan eg og finna på å kjøre nedover Jæren også hvis mange nok har mast….

Hvis du ønsker å kjøpe ta kontakt på tlf 91 38 76 76 eller på facebook – Foreverglutenfri eller du kan sende meg en mail 

Jeg leverer også hjem til deg her i Stavanger regionen, da mot at du betaler 50 kr for kjøringen.

 

Du kan betale med Vipps eller med kort.

Vipps er 588713 Foreverglutenfri

Alle varer selges frosne.

Rundstykker:( Ny oppskrift)  Selges i en pakke på 6 stk Pris kr 155. Allergener: Melk  og egg. Jeg bruker Semper mix med fiber,  Semper mix., Havre, Allbruksmel fra Elda, Pga at det ene melet jeg brukte er utgått fra Semper har jeg endret litt på oppskriften,  

Foreverglutenfri Rundstykker

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Glutentfri Pizzasnurrer Selges i en pakke på 6 stk. Pris kr 230  Allergener Melk. Melet jeg bruker er Semper mix og Allbruksmel og Jytte Arv. Fyll er Kjøttdeig,skinke,tomatsaus,ost og diverse krydder.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Glutenfri solboller Selges i en pakke på 6 stk. Pris 155  Allergener Melk og Egg. Fyllet er smør,kanel,sukker og vaniljekrem. Melet jeg bruker er Allbruksmel fra Elda,Semper Mix og Jytte Arv.

Pris for en pakke Tynnlefser er kr 155 for 6 biter. ( ca 180 gram)

Melet jeg har brukt er Semper Mix , Jytte arv og potetflak Allergen: Egg og melk

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pris for en pakke Mørlefse er 155 kr for 6 biter ( ca 180 gram) 

 

Lefsene inneholder melk og egg. De er bakt med Allbruksmel fra Elda og litt Jytte Arv. 

Spørsmål kontakt på tlf 91387676 eller mail